03 april 2014

Eervolle vermelding van Art Specially 2014

 
 

 
Ja ja ik sta weer in het Art Specially boekje op bladzijde 54, wat weer te koop is, maar wees er snel bij want voor je het weet zijn ze uitverkocht.
Deze keer staan er 2 van de 4 kaarten die ik ingezonden heb. Wil je ze bekijken dan kan dit het aankomend weekend in het Hart van Holland.
Misschien tot het weekend op de grootste Stempelbeurs van Nederland.
Zie wel in het boekje dat het belletje niet meer op het boekje zit dus zal een extra belletje Zaterdag meenemen om hem er weer op te plakken. Tenslotte blijft daar het boekje op de kaart mee vastzitten.

                                   

Jammer dat de vlinderkaart niet is uitgekozen, hij is in het echt zo mooi, de vlinders zijn prachtig mooi glimmend door de paerls.Zondag als de beurs is afgelopen mag ik de kaarten weer mee naar huis nemen zodat ze in mijn kast mogen pronken, samen met het boekje van de Art Specially natuurlijk.

 Tot morgen                                     
 Sonja

 

Naamplaatje en swap 1 voor Zwolle vanavond

 
Deze vind ik zelf het leukst geworden maar neem ze beide mee omdat ik niet weet of de bloementjes wel zo gebruikt kunnen worden.
Wel erg spannend allemaal, onze eerste bijeenkomt voor Stampin Up. Wij : Dineke en Mariette en ik gaan vanmiddag naar de bijeenkomt in Zwolle. Omdat we een naamkaartje moeten hebben heb ik gisteren mijn stempels van SU gebruikt. 


De zachte kleurtjes vind ik zelf ook heel leuk en embossingpoeder blijft altijd leuk om te gebruiken, de bloemen heb ik ingekleurd met een wit potlood en de bloemen met clear embossingpoeder verwarmt
Verder is het de bedoeling dat je swaps maakt, dit zijn cadeautjes die je weggeeft om zelf een andere swap terug te ontvangen. Ik heb er 50 gemaakt en hoop dat het er genoeg zijn.
Hieronder zie je een sneak van mijn swap.

 
Morgen laat ik zien wat mijn hele swap is, en natuurlijk welk moois ik terug heb ontvangen.
 
 
                                                         
                                                           Groetjes en tot Morgen Sonja