15 februari 2015

Nieuwe vlinder


Dit is mijn nieuwe aanwinst, stempelset:  Butterfly Basics. De techniek heb ik van Shelly gezien op een filmpje bij Dawn.


Super gaaf vind ik deze vlinder die ook uit gestanst kan worden, deze vlinder zit namelijk bij de 2 andere vlinders die ik gisteren heb laten zien. Daar zit ook een super grote bij, maar daar laat ik eerdaags een kaart mee zien.


 Op deze foto kan je goed de varen  zien die ik eerst heb geembost en daar dan weer overheen heb gestempeld. Daarna met een doekje de overige inkt weg geveegd.
De spettertjes zijn met inkt en water  en kwastje erop gespetterd.


De binnenkant van de kaart met dezelfde stempels bestempeld.

Dezelfde kaart alleen dan in het paars, ik vind zelf dat hij er een beetje flets uit ziet maar door de clear glinsterd hij toch wel mooi.De vlinder van dichtbij en ik heb hier een wit lovertje gebruikt. De vlinders heb ik voelsprietjes gegeven met ijzerdraad. en onder de vlinder een stukje gevouwen doillekleedje.


Op deze foto is het goed te zien hoe mooi de varen glimt op de kaart. De tekst is met inkt gestempeld en daarna geembost met clear embospoeder erover verwarmd.


De binnenkant ook weer versierd met dezelfde stempels. Als je de stempel tussendoor niet afveeg en door stempel krijg je het kleurverschil zonder een andere kleur te gebruiken.

Dit is het weer voor dit weekend, morgen weer werken en weer nieuwe inspiratie opdoen.