10 oktober 2011

Creabeurs in Arnhem 2011

Zo de beurs zit erop en ik heb er weer een werkdag opzitten. Dit weekend zijn er weer veel mensen langs de kraam geweest en hebben leuke reacties gegeven en natuurlijk gemaakt.
Ik laat hier een paar foto's zien van enkele mooie creaties:
De foto's kunnen via de rechtermuis knop worden opgeslagen en wens iedereen die een workshop hebben gevolgt veel plezier met hun creaties.

Ik wil bij deze iedereen bedanken voor de leuke reacties en hoop iedereen weer terug te zien in Maart volgend jaarSonja

Mijn creaties voor de beurs in Arnhem

Dit schilderijtje is bewerkt met glimmermist en de bloemen zijn van kunststof. Het meisje is van Magnolia en is gestempeld op stof en daarna ingekleurd met copic stiften.


Dit uiltje is gestempeld op vliespapier en met glimmermist bespoten,deze boekenlegger versierd met een uitgestanste bloemen sierstenen een takje.Dit masker heb in opdracht gemaakt, en is voor de carnaval volgend jaar.


 Dit doosje is gemaakt van een sigarenkistje en mooi gemaakt met een stukje karton en beinkt met zilver en  rood. Het plaartje is op canvas gedrukt en 3-d er opgeplakt, de rest versierd met een borderrandje en roosjes. Het kistje word met een lintje vast gestrikt en staat op glazen pootjes. Dit sigarenkistje heb ik zwart gemaakt en bovenop een velours achtergrondje zilver beinkt en afgewerkt met uitgestanste bloemen en takje,borderrandje beinkt en met steentjes versierd. Dit doosje is versierd met een hangend hartje die als sluiting dient. De pootjes zijn houten kralen die zwart zijn geverfd.

 Dit doosje is versierd met een stukje boord die met de viva's, en met stempels is behandeld. het plaartje is op canvas afgedrukt en het doosje is verder versierd met bloemen en een hartje en steentjes. De houten pootjes zorgen ervoor dat het een kastje lijkt.
De volgende foto is een closup.