01 april 2013

Oriflame gezichtsbehandeling


Misschien weet niet iedereen dit maar ik verkoop producten van Oriflame en heb nu een cursus gedaan waardoor ik gezichtsbehandelingen mag geven.
Ik geef hiervoor gezichtsbehandelings bonnen gratis weg, als jij iemand dit cadeau wil geven kan je me mailen of hieronder reageren.
De behandeling bestaat uit : reinigen,scrubben,masker,serum en een lekkere voedende olie of dag/nachtcreme en ogencreme, of een make up als afsluiting.
De behandeling kan nog worden uitbereid met hals of oogpakking en de handen kunnen ook behandeld worden voor de kijkers.( er kunnen ook mensen meekijken en bestellen)
Altijd leuk om te krijgen toch, dus als u iemand wil verrassen of uzelf een behandeling gun reageer dan hieronder of mail me via svlastuin@kpnmail.nl  zodat ik een afspraak met u kan maken.


Magnolia en meer


Dit plaatje had ik tijdens onze zomervakantie ingekleurd en heb nu er iets leuks van gemaakt. Het tasje heb ik versiert met het mooie achtergrond papier van de Action samen met een doille en jutte en wat bloemen is het een leuk geheel geworden.


De stempel heb ik ingekleurd met Distress ink en de witte stipje zijn met een witte gelpen gemaakt.
Wat wel leuk is om te vertellen: ik kleurde de stempels altijd in als we bij een restaurantje koffie met wat lekkers namen.
Chris las de krant of zat op zijn telefoon met wifi te spelen als ik lekker bezig was.
 De jongens in de bediening dachten dat ik lerares was omdat ik zulke dingen maakten. Dit hadden ze nog nooit gezien en vonden het erg mooi.


Het magnoliastempeltje heb ik er in 3d opgeplakt en de doille heb ik zelf met de Zippmate uitgestanst.


Deze kaart heb ik met  de vivabloem gestempelt op blauw vellum  en een beetje geembost waardoor het lijkt of ik de bloem bewerkt heb met een witte gelpen. 


Deze twee foto's zijn gemaakt tijdens een workshop en ze zijn prachtig geworden.
Bedankt voor de gezellige dag Tiny en Tanja