03 februari 2014

De Kever is opgeknapt

 
Zo hebben wij hem gekocht en er is in een jaar veel gebeurd.
De onderkant is er helemaal nieuw onder gelast, het was net een jabba dabba doe auto van de Flinstones.
Bumpers, lampen, stoelen, velgen en banden, en van binnen allemaal nieuwe isolatie, ja noem maar op. Alles is vernieuwd met 2de hands materiaal.
 

 
Zelfs de kleur want er zaten 3 verschillende kleuren op. Dus ook helemaal overnieuw gespoten in de originele kleur. Miami BleuDe laatste 2 foto's zijn gemaakt op Terlet op een mooie zomerdag van 2013.
Is het geen plaatje geworden, wij zijn er super trots op en zijn weer naar een nieuwe uitdaging aan het kijken. De droom van Melissa is nog een T1 busje, maar ik denk wel dat dit het niet word ivm de hoge prijzen wat ze daar voor vragen. Het moet wel leuk blijven om hem dan als 4de auto erbij te hebben. We zijn nu op zoek naar een aannemers busje en daar dan een huifje op te maken.
We hadden er al 1 gevonden maar is weer verkocht en wat denk je staat hij weer te koop op marktplaats voor 300 euro meer :-(
In ieder geval zijn wij nu wel tevreden met de Golf 1 cabrio, Kever en Peugeot die ik gebruik voor mijn workshops.

Zo dit was weer even een berichtje van mij, omdat ik met de wedstrijd heb mee gedaan had ik weinig tijd om iets te maken. Ga weer een masker maken want in April is de beurs in de Rijnhal weer en ja dan moet ik wel weer wat nieuws laten zien. Dit is de laatste keer omdat de Rijnhal wordt afgebroken.
De beurs wordt dan in Apeldoorn en Eindhoven gegeven door de organisatie Terwisse. Ben benieuwd wel jammer want het is wel handig om dichtbij de beurzen te hebben. Ik zal namelijk niet naar Eindhoven gaan omdat het te ver weg is vanaf Wageningen.

Zo ik zoek mijn bed op, morgen weer werken en dus vroeg op, groetjes en tot ziens.                                                                        xx SONJA xx