13 januari 2013

Eerste knutselavond van het jaar

Afgelopen Donderdag was het onze eerste knutselavond van het jaar samen met Dineke, Mariette en Tiny zijn we weer lekker aan het knoeien geweest. We hebben een tag gemaakt en een kaartje met diverse inkten bespoten en deze afgemaakt met een plaatje die op linnen is afgedrukt. Ik heb de kleuren groen gebruikt en een elfje op het plaatje.Ik heb de kaart in mijn kleine mediaboekje geplakt en nog wat houten vlindertjes erbij geplakt om het geheel af te maken.
De tag heb ik nog niet helemaal af en laat ik eerdaags zien.
Verder ben ik met 2 nieuwe maskers bezig omdat er volgende maand weer de Crea-beurs is en ik wat nieuws wil laten zien.
Ik gebruik dan een nieuwe verf en spray wat een erg mooi effect geeft en verder maak ik hem af op de manier van Anna?

verjaardagkaarten

De kaart voor Ida omdat ze jarig is morgen.

Ik heb voor de binnenkant een stukje tafelkleed,(je weet wel van de kerst hi hi) met glimmermist bespoten en dit is de achtergrond van de kaart. 1 blad van de bloem tussen de kaart geplakt.


  De bloem in 3d erop geplakt en hij is ingekleurd met de panpastels en afgewerkt met stickels.


Dit is de verjaardagshanger voor Julia omdat haar kamer blauw is wilde zei een blauwe hanger deze heb ik met een plaatje van een zeemeermin gemaakt en wat schelpen glazen steentjes en de stempels.


De steentjes lijken net waterdruppels.


De visjes zijn van een stempelmat van Kikostamps en heb ik met blauw ingekleurd en met stickels afgewerkt.


Het zeepaardje is van Acapella en heb ik ook ingekleurd en met stickels afgewerkt de schelpen zijn van Mickel Strong, zo met deze mengelmoes aan stempels die ik bij elkaar gezocht heb ben ik tot de ontdekking gekomen dat ik veel stempels heb die ik nog nooit gebruikt heb? Ga eerdaags wat uitzoeken met deze stempels om iets te maken.

                                                                         Groetjes