28 maart 2017

Verschillende kaartenDeze 2 kaarten met het sponsje lang het ovaal uitgeveegd  en de dansende dame dezelfde kleur rok gegeven als de kaart. Deze kaart is ook leuk om als schudkaart te maken en denk dat ik dat eerdaags ga proberen.De voorkant van de kaart is met een stempelset van Stampin Up gemaakt en dat hondje wat je kan gebruiken vind ik hilarisch  :-)   en de envelop heb ik uiteraard ook in de zelfde stijl gestempeld.


Dit is een eenvoudige kaart geworden maar wel leuk om nog te versieren voordat ik hem weg gaat geven,Deze blijft leuk en de raampje glinsteren mooi met zo'n sheet stukje. de uitlaatgassen zijn van een stukje binddraad voor bloemen gerold.  de envelop zoals boven pas weer goed bij de kaart.En de laatste kaart maar weer, toch weer de kever stempel en met inkt ingekleurd.
De haren van het meisje en de maan heb ik ingekleurd met een stella-pen met gouden pearl-glitter De rest erom heen zijn achtergrond stempels van SU en de binnenkant van de kaart ook bestempeld.

Nog maar 4 nachtjes slapen en dan weer al het moois zien op de Stempelbeurs Van Art Specialy joe hoe ik verheug me er nu enorm op.
                                                                 Groetjes en tot ziens