21 februari 2013

Weer op de been

Zo dat was lang geleden hoor maar die longontsteking heeft me wel gesloopt. Deze week weer begonnen met werken maar was wel erg vermoeiend. Nu lekker 3 dagen vrij en zal ik me weer op ons laatste fotoalbum wat ik met de dames heb gemaakt gaan richten. Zal morgen kijken of ik hem af krijg om te laten zien,en uiteindelijk de foto's afdrukken om ze erin te gebruiken.
Ik ga hem daarna aan Deborah geven voor haar 25 ste verjaardag.Vandaag is ook nog onze fluffy overleden,hij was al een aantal weken niet lekker en at ook niet goed meer.
Hij ging overal mee naar toe naar hotels, vakantiehuisjes noem maar op. We hebben hem 4 jaar gehad en hebben veel plezier aan hem gehad. We gaan het missen dat je er altijd gezellig bij zat en dat je dan mee at vooral fruit en de aardbeiensmooty vondt je heerlijk.Fluffy je was een lieverd en we missen je nu al erg.
                                                              X SONJA X
Mijn nieuwe Maskers en de beurs in Arnhem


Deze maskers zijn met very -me verf bewerkt en daarna met spray gespoten om het blauwe effect te krijgen.
Daarna heb ik het grote masker met knopen, kralen,bloemen,mica,en swirls ,enz ,versiert. 

Het kleine maskertje ook met very-me gemaakt alleen met de brass kleur. Deze heb ik met kant en veren aan de bovenkant versiert en onder heb ik gaatjes geknipt en daar kralen aan gehangen en de gaatjes dicht gemaakt met splitpennetjes.
Veel mensen vroegen hoe ik dit effect had gekregen.
Hier word het poezenmasker ook met de viva's bewerkt, ze vonden het wel een raar gevoel zo met de vingers de taaie pasta te gebruiken.
Maar de maskers zijn daardoor wel mooi geworden hoor. 

Miauwwwww

 

De foto hierboven ben je ijverig aan het werk,om het mooie resultaat te krijgen zoals op de onderste foto. Leuk die veertjes tussen de oren van de poes

Dit masker is met alcohol-inkt gemaakt en later met steentjes en veren versiert


Mooi steken die kleuren op het zwart af, mooi geworden hoor.

 Ik hoop dat uw dochter hem mooi vindt geworden, is een leuk cadeautje geworden.

Mooi die paarse kant en de zilveren kant, heb je leuk gemaakt en die strassteentjes maken hem helemaal af.

Zo ik kreeg zelfs bezoek van mijn moeder met mijn broer, ze kwamen even kijken hoe het op de beurs is en hebben het erg leuk gevonden en voor mij was het een verrassing.  
Dit masker is ook met alcohol-inkt bewerkt en met steentjes en veren versiert, later nog glittergel langs de ogen en rand bewerkt om hem nog mooier te maken.

Iedereen heel erg bedankt voor de gezellige 2 dagen, Deborah en ik hebben erg genoten.
Degene die niet op mijn blog wilde gezet worden kunnen mij mailen via mijn mail adres
dan stuur ik jullie foto's via de mail  terug.