17 oktober 2013

Nieuwe volger

Dank je wel  Janine om volger te worden van mijn blog.
Leuk dat je samen met je dochter een workshop maskers heb gemaakt en ik hoop dat ze een mooi plekje in jullie huis hebben gekregen.
Heel veel plezier op mijn blog.
 
Ik hoop dat er meer mensen volgen want als ik aan de 20 volgers ben geef ik een eigengemaakte creatie weg.
 

Reageer onder het bericht  wat je van mijn creaties vindt en ik zorg ervoor dat hij te lezen is en zal altijd een reactie terug geven.


 

Mijn foto's van de beurs

 
Hier samen met mijn  2 dochters achter de kraam met een masker op.

 
Wat was dat lachen om de vorige foto die twee hadden de grootste lol( ik zal jullie besparen hoe we er op de foto uitzagen), zodat zelfs een achter buurvrouw kwam kijken en vroeg daarna waarom we de maskers weer af hadden.

 
Dit is een stukje scrap op mijn masker het masker is met 2 kleuren spuitverf bespoten en met rubbons versierd. Daarna de bloemen, knoopjes, blaadjes en het vintageplaatje erop geplakt.

 
De kraam zoals hij er dit jaar uitziet.

 
2 nieuwe modellen die verschillend zijn versierd en de vlinder is al weer een oudje maar hij blijft mooi met de Dylusions-inkt en de swirls van Stickels.

 
Deze glimt ook gaaf, de linkerkant is met roze glitter beplakt en de rechterkant is kant en met stickels omlijnt. Hij moet nog verder afgemaakt worden want zo is hij erg kaal.
 


                                                                           Sonja
 

Foto's van de beurs

 
Dit zijn dan de foto's van de beurs en degene die niet op mijn blog wilde mogen contact met mij opnemen en dan verstuur ik de foto's via de mail naar jullie toe.
Het was een gezellige beurs en leuk om weer nieuwe gezichten te zien.
Nog 1 maal is de beurs in Arnhem en daarna gaat de beurs naar Apeldoorn.