09 maart 2013

Fotoboek


 Dit is dan eindelijk de basis van het fotoboek wat we samen gemaakt hebben is alleen jammer dat ik geen voorbeelden van de andere heb om te laten zien.


Dit is de kaft en de eerste bladzijde, strookje linksonder is een strookje waar foto's tussen kunnen.


Bladzijde 2 met in het midden een smalle strook waar foto's tussen kunnen
 

Van dicht bij met een kantje langs de rand


 De rechter bladzijde


Bladzijde 3 met aan beide kanten grote tags te maken waar je ook foto's op kunt plakken en in het midden een smalle strook waar ook nog foto's tussen kunnen gestopt.


Bladzijde 4 met in het midden 2 tags voor foto's of tekst.


Bladzijde 5 met aan beide kanten weer ruimte voor 2 grote tags om foto's te plakken en in het midden een smalle strook voor 2 tags.


Dit is de linkerbladzijde waar een groet tag in gedaan kan worden, ik vond het wel leuk dat het engeltje zo in het midden te zien is.En als laatste de linkerkant en de rechterkant is de kaft weer met een smalle strook voor 2 tags.
En dit is het gehele boek weer van boven en nu komt eigenlijk het leukste gedeelte het versieren met de foto's en embellisments en tekst. .
Dit boek wil ik voor Deborah maken met foto's in sepia.
Het wachten is op haar babyboek en de andere foto's om in te scannen en verder te verwerken.
Als hij dan helemaal klaar is laat ik hem nog wel zien, maar dit zal niet eerdaags zijn haha je kent mij.                                                                    xx  SONJA xx