01 oktober 2012

Laatste berichtje voor vandaag

Omdat het al weer een tijdje geleden was dat ik op mijn blog heb laten zien komen hier nog 1 kaart en een waxinelichtje houder om te laten zien.
Ze zijn beide voor een verjaardag gegeven.  Dit is de kaart voor mijn moeder geworden omdat ze uilen spaart, de boom is geembost met clear     embossingpoeder en daarna beinkt met distressinkt. De maan is gemaskerd en met geel en bruin beinkt. De uil is er verhoogt op geplakt om hem mooi naar voren te laten komen.

 
Dit is de waxinelicht houder geworden en is rondom helemaal beinkt met distressinkt en de vogels heb ik aan beide kanten eruit geponst. De bloementjes beinkt en het steentje in het midden geplakt, op elke zijde

 


Onze nieuwe aanwinst komt over 2 weken dan eindelijk terug van de lasser (de bodem was erg slecht en was bijna een flinstoonauto  :-) en kan Chris hem eindelijk weer opbouwen zoals wij hem willen hebben.
Het interieur de banden, lampen, bumpers enz worden allemaal vernieuwd in andere oude onderdelen en als hij helemaal veranderd is zal ik hem jullie tonen hoe hij geworden is.


                                                             Sonja

Nieuwe maskers
 
Dit zijn de nieuwe vormen die ik op de beurs in Arnhem ga gebruiken deze zijn van geperst karton gemaakt en sommige zijn hard en de andere iets dunner. Maar kunnen op de zelfde wijze versierd worden zoals gewoonlijk gedaan word. Met verf, stof, alcohol inkt, inkt enz.
de volgende foto is alvast een voorbeeld.:
 
 

 
 
 
Sorry dat de1ste foto niet erg scherp is maar anders zie je de glitter niet zo erg op het kant. Dit masker is met gordijnkant beplakt en daarna met glitter bewerkt om hem een mooi effect te geven.

 
 Dit masker is met verf beschilderd en daarna met hoogglans bespoten om het een mooi glimmend effect te geven.


 
Deze vlinder heb ik al eerder laten zien en heb ik met inkt bespoten en met stickels bewerkt .
 
Zo dit was alvast een voorproefje voor de beurs op 13 en 14 Oktober in de Rijnhal waar ik deze maskers ga gebruiken voor de workshops.
En voor de volgers van mijn blog :
Komt u ook een kijkje nemen in de Rijnhal en misschien wilt u ook een masker maken en geef hem dan een mooi plekje thuis.
Natuurlijk mag er ook weer een kistje gemaakt worden kijk daarvoor even terug  op Maart dit jaar.
 
Lieve groetjes van mij
 
Sonja