28 december 2012

Vlinders

Ja het was snertweer dus ben lekker gaan knutselen. Wij zijn met de kerst wezen uit eten en daar heb ik een stukje tafelkleed meegenomen wat op tafel lag. Ja want ik zag gelijk dat ik daar wel wat mee kon doen.

Het stuk op maat geknipt en bespoten met glimmermist en dylusions geel.


Toen met de acrylkrijtjes het krijt laten smelten met de heatgun dit had ik laatst op een filmpje gezien maar bij mij werden het geen mooie druppellijntjes zoals bij het filmpje. Heb het met een kwastje een beetje uitgewreven.


Op het filmpje waren het dus mooie lijntjes geworden, misschien nog een keer op glad papier proberen.Het mooie plaatje met het meisje beïnkt met glimmermist goud zodat ze mooi glimt.Kantjes geniet en met parelsteentjes versierd en 2 parelsliertjes geplakt met lijm. Daarna met geel en blauw in de hoeken gespoten en nog parelsteenjes geplakt.


 Deze vlinders heb ik uitgeprint en gemat met krantenpapier en daarna omlijnt met een gouden stift.                                  Wel een lief gezicht zo die fladderende vlinders toch.Het meisje heb ik met zwarte stift omlijnt om haar wat naar voren te laten komen en de vlinder omlijnt, verder het plaatje met zwart krijt omlijnt recht in de hoek en links onder en daarna met goud omlijnt.En klaar is mijn bladzijde in mijn grote journalingboek, weet alleen nog niet of ik er een tekst bij plak maar dat kan altijd nog.
Wat een stukje tafelkleed wel niet kan doen hé.