25 januari 2015

Kaart voor ChrisDe kaart is gemaakt met een Volkswagen T1 busje omdat dit nog een wens is om bij de autoverzameling toe te voegen.
De andere stempelsets zijn van Stampin Up en ik heb gebruikt:
Hardwood, Great Sport.
Inkt:
Lost lagoon, Versamark, Smokey Slate
En zwart embospoeder, gesso ,sterren template,stersteentjes en Blendabities: Coastal Cabana


Het busje is er in 3d op geplakt en de achtergrond ervan heb ik eerst met zwart embospoeder bewerkt uitgeknipt en er ook 3d opgeplakt. 
De sterren eerst in het blauw gestempeld en uitgeknipt en dan de sterren erop geplakt.


 De binnenkant van de kaart dezelfde stempels gebruikt en het busje er 3d in geplakt de stickers erboven en de tekst die ik zelf schrijf maken de kaart dan helemaal af.
De busjes zijn allemaal met de Blendabilities ingekleurd met de kleur Coastal Cobana.
Het is net of het busje kan vliegen met de vleugels is dit niet grappig.
Alweer 48 jaar en de 50 komt nu wel erg dichtbij de tijd vliegt voorbij en ikzelf word in April ook 48 jaar, nog 3 maandjes wachten dus :-) 
Zo dit was het weer voor het weekend en morgen weer werken, zal proberen volgend weekend weer terug te komen met nieuwe kaarten want heb veel nieuwe ideeën opgedaan.

65 jarige tante


Deze kaart heb ik gemaakt met de verpakking van dubbelzijdig tape en ik heb er een schudkaart van gemaakt. De stempelset Bloom With Hope heb ik met Blackberry Bliss bestempeld en opgebold en met een parelsteentje versierd. De envelop is met dezelfde bloem bestempeld en de randen beïnkt.Hier zie je dat het goude glitter allemaal beneden in het doosje zitten. De bloemen zijn allemaal dubbel uitgeknipt en met een 3d tapeje ertussen. 3 bloemen zitten vast geplakt en 2 zetten er los tussen die je dus mee kan schudden met het glitter.De binnenkant van de kaart met goud Encore bestempeld en de vogel is een pons van Stampin Up die ik met dezelfde bloem het bestempeld.
Ze vond de kaart super mooi en ik hoop dat hij een mooi plekje krijgt.

Door het koude weer met sneeuw en opvriezend ijs is dit afscheid wel toepasselijk: