14 december 2013

Fotoboekje voor Collega

 
 
 
Dit is het boekje geworden voor de zoon van mijn collega. Het boekje wordt gesloten met een leren riempje en een gespje. het boekje heb ik gemaakt met een ringband en het kan opengeklapt op tafel gezet worden zodat je elke keer een andere bladzijde kan laten zien.
De foto's waren in het kleur en heb ik bewerkt in Picasa en sepia gemaakt zodat ik ze daarna heb laten afdrukken, dit staat mooi bij het craft papier toch?
 

Elke bladzijde is een envelop en in de envelop zit een tag met een geschreven boodschap, deze tag word dicht gehouden met een stukje papier en daarop een foto. Deze laat ik niet van dichtbij zien vanwege de privacy van deze mensen Sorry !
 
                                      

  Dit zijn de bladzijdes van papa en mama, bij blz.1 heb ik metalen ornamentjes gebruikt en er een klok en een kompas op geplakt. Bij mama heb ik met een pons een strook gemaakt en deze gerild en aan elkaar gelijmd en er een klok bovenop geplakt.


                                   
blz. 3 en 4 zijn de broertjes en ook in de envelop zit een geschreven stukje om hun broer te Feliciteren. De losse flap is met tape bevestigd en op de achterkant is ook een foto geplakt. Op de linker kant heb ik metaal folie geembost en de foto erop geplakt. Op de andere kant heb ik een extra envelop gemaakt waar de tag in geschoven is.
                                      
 
blz. 5 en 6 zijn de opa's en oma's en aan beide kanten zit hun tag met geschreven stukje .
 
 
blz. 7 en 8 zijn hobby's en de linker blz. daar heb ik weer een extra envelop gemaakt om een foto in te schuiven. De rechterkant daar heb ik een strook gemaakt waar je aan kan trekken en aan beide kanten zijn 3 foto's bewerkt.
 
 
                                     

blz.9 en 10 zijn allerlei foto's, de linkerkant babyfoto's en daar heb ik ook een extra envelop gemaakt waar de foto's in zijn geschoven.
 

 
                                       

Tot slot de laatste bladzijdes en de linkerkant is de hele familie compleet en de rechterkant is Nick met zijn vriendin. Zij heeft ook een tag met een geschreven stukje en de tags zijn allemaal met dezelfde lintjes omgeknoopt zodat ze er makkelijk uitgeschoven kunnen worden.
Mijn collega was super trots en blij met het boekje en ik hoop dat Nick er een leuk aandenken aan heeft. Het blijft best wel moeilijk om een boekje te maken voor vreemde maar ik ben er zelf ook best wel trots op hoe hij uiteindelijk is geworden hoor.
En eerdaags moet ik natuurlijk van mijn eigen kids ook weer verder met de fotoboeken raar is het eigenlijk dat dit zo lang moet duren maar er zit hier natuurlijk geen druk achter, al hoewel Deborah vroeg er wel naar vandaag :-)

Zo ,en morgen ga ik aan de kerstkaarten beginnen anders ben ik niet op tijd klaar!