12 november 2012

Foto's van de laatste paar weken


 
Dit zakje met waxinelichtje is in plaats van een kaartje voor Tiny geworden.


Dit waren de kaartje voor onze leidster dag op Pipeloi 1 November 2012 voor mijn collega's


 
Dit is de prijs voor Mariette geworden zij had de prijs gewonnen met de creabeurs in Arnhem, aan mijn kraam. De foto boven is hoe ik hem getekend had en daaronder hoe hij uiteindelijk is geworden.
 

 
Deze twee kaartjes zijn voor Dineke de bovenste is voor haar verjaardag en de onderste is vanwege het overlijden van haar moeder vorige week.


 
Op 27 Oktober was er bij de Craftorij een workshop ter ere van het 2 jarig bestaan. Melissa en ik hebben erg genoten en hebben een mooi doosje gemaakt deze dag. De bloem hieronder is bij Joan gemaakt met de pan pastels.
 
 

Lia en crew bedankt voor de leuke dag , het was erg gezellig en leerzaam!


De foto hieronder is mijn aankoop geweest op de krea doe waar ik met Deborah ben geweest.
Het sneeuwpopje was een workshop en Deborah had een engeltje gemaakt.
deze heb ik samen met nog meer voorbeeldjes gekocht voor later te maken. Was een gezellige dag en weer veel bekende gezien die als stand daar stonden, bijna de helft van de standhouders uit Arnhem stonden er. Is wel leuk om collega's te zien als je zelf gast ben?
Zelfs Deborah haar rookvriend van het smeltende plastic was er. En ik heb wat plastic gekocht om de maskers mee te versieren.

 
Zo nu ben ik aan de laatste foto's toe.
Het is een verjaardag's boekje voor mijn zusje geworden, de bovenste 4 foto's zijn wat details van het boekje.Mooi glimt het embossingpoeder vindt je niet?


En deze twee zoals het boekje eruit ziet hoe is geworden, wel zijn de kleuren zoals hierboven bij deze foto's lijkt hij wat flets. Op de achterkant van het boekje heb ik de mal gebruikt van Joy die ik op de krea doe heb gekocht, heb hem per ongeluk 2x gekocht dus als iemand hem over wil nemen mail of reageer op dit bericht hieronder.


 
Ze was er erg blij mee en hij krijgt een mooi plekje op haar dressoir. 
 
 
 
Zo beste lezers ik ben weer helemaal bij en ga nu aan de wedstrijd beginnen van de Art Specially deze moet Vrijdag bij hun binnen zijn.
 
Verder wil ik iedereen bedanken om op mijn blog te kijken zelfs de mensen uit :Duitsland, Polen, Rusland, Belgie, Amerika en natuurlijk mijn Nederlandse blogvriendinnen.
Ik zou het erg leuk vinden als jullie een reactie op mijn blogberichten geven, reageer hieronder en ik plaats je mail dan op mijn blog.
 
 
Groetjes en tot de volgende keer maar weer.
 
XX Sonja XX
XX