19 april 2015

Gezellige dag bij Dineke


 De volgende kaart is in het groen en blauw en de voorkant is met stempels van Stampin Up  en inkt gestempeld. 

De binnenkant met wolken in de lucht en de bloemen op de grond met kleine vlinders en de groet vlinder pupop  is een mooi geheel.

 Ik heb de kaart wel op de foto gezet en hier geplaatst maar wil hem nog wel versieren met steentjes en een tekst stempel.
Leuk hoe de vlinder hier in het midden kan ronddraaien, erg leuk dat je het 2de rondje heb zodat de vlinder helemaal kan ronddraaien.
Ik laat hem nog wel eens zien als hij af is zoals ik hem wil hebben en is wel leuk voor een workshop dus als jullie deze kaart ook leuk vinden kan je altijd een afspraak maken om deze kaart zelf te maken.

Eindelijk de foto's van de Art Specially


Omdat ik met de meiden ging heb ik 3 zakjes gevuld gekregen. Leuk en mooi zijn de foto's die je kan gebruiken als voorbeeld met de Brusho en zoals je hieronder ziet waren ze allemaal met verschillende kleuren.


Melissa heeft 1 fineliner zelf gehouden maar de wow en brusho hebben mooie kleuren die gezamelijk weer gebruikt kunnen worden.


De kaart hieronder is gemaakt met 2 kleuren Distress ink en daarvoor heb je eerst met kaarsvet een tekening gemaakt.
Dan verschillende stempels embossen en met verschillende stempels de ondergrond kaart bestempelen.
En als laatste de geembosde figuren uitknippen en erop plakken.
Deze kaart hangt aan een touwtje.


De gitaarkaart is met Brusho gemaakt en waar je eerst de stempel met de brusho bestempeld om hem daarna met zwarte inkt weer over te stempelen zodat er een schaduw ontstaat.
Erg leuk dat je van poeder deze uitlopende inkt vegen krijgt.


Deze kaart heb ik bij Hermine gemaakt altijd gezellig bij haar :-).
Ik heb deze keer voor zachte kleurtjes gekozen en hem roze gemaakt omdat dat wel mooi bij de bloem paste.
Eerst met krijtjes 2 of 3 kleuren aanbrengen en dan 4 stroken scheuren, 2 iets smaller dan de andere 2.
Deze ga je met krijt de randjes inkleuren en als ze droog zijn met een kwastje en inkt en water druppels spatten.
dan ga je de strookjes leggen hoe je ze wil vast maken om te kijken hoe de stempels gezet kunnen worden. Deze ga je dan stempelen en later vast nieten op de kaart.
Super leuk en Hermine en ik staan nog samen op de foto die ik later zal posten omdat die nog op mijn telefoon staan.


Dit kleine kaartje is met Distress ink gemaakt en een scheet waar je de inkt op stamp en met water nat maakt. Dan leg je je kaart erop en krijg je een mooie achtergrond.
Dan bestempel je de kaart en een extra stempeltje voor het robotje die je inkleurt met inkt en er 3d opplak en mat op zwart papier.


 Bij lydia een canvas gemaakt met de benen van Dylussions en ik heb later de laderen er nog bij gestempeld maar op haar voorbeeld had zij zelf alles met pan pastel gedaan.
de foto lijkt wat blauw de de belichting maar hij is lilla met rose in het echt, leuk vind ik de tekst die door Lydia zelf is ontworpen. Hier hebben we een speciale pen gebruikt om te maskeren maar ik vond het geen ideale uitvinding en ben daardoor ook vergeten hoe hij heette. Onder zie je nog de witte stukjes en links boven en rechts boven wat het resultaat is. Ikzelf zou dit toch gewoon met gesso doen.


 Dit zijn de creaties die ik op de beurs heb gemaakt en had ook nog een goodybag bij Art Yourney gekregen bij de stempels die ik daar gekocht had.Super gaaf en ik laat later wel zien wat ik gekocht heb en de foto's die ik gemaakt heb.
Jammer was wel dat ik door mijn klachten maar 1 dag kon gaan en het was goed te doen maar heb helaas niet alles op de beurs kunnen zien. Maar dat ga ik zeker volgend jaar weer inhalen.